Jelentkezés szakkollégistának

Az alábbi dokumentumok felcsatolásával, illetve az adatlap megfelelő kitöltésével és beküldésével jelentkezhetsz szakkollégista státuszra (a piros *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező).

Javasoljuk, hogy mielőtt belekezdesz, a számítógéped egy mappájában gyűjtsd össze az első pont szerint csatolandó fájlokat, és - ha van - készítsd ki a HH/HHH igazolást. Így akár 10 perc alatt végezhetsz.

Ha valamit most nem tudsz csatolni, ne halaszd a jelentkezést! Az adatlap végén a "megjegyzés" cellában jelezd, mikor fogod tudni elküldeni a hiányzó dokumentumot.

Az űrlap kitöltés közbeni mentésére nincs lehetőség, a kitöltést követően a SUBMIT gomb benyomásával beküldésre kerül.

Kérjük, csatold fel az alábbi dokumentumokat, képeket az "Upload" gombra, majd a kiválasztott fájlra kattintva (egyszerre csak egyet lehet csatolni)! Ahol "másolat" szerepel, ott az okirat szkennelt vagy fényképezett (olvasható) másolatát kérjük PDF vagy JPEG fájlban.
- Önéletrajz
- Motivációs levél
- Utolsó félévi bizonyítvány- vagy indexmásolat
- Érettségi bizonyítvány másolata
- Diploma másolata (ha van)
- Nyelvvizsga bizonyítvány másolata (ha van)
- Fénykép


A hivatalos, teljes nevet kérjük megadni.


Kérjük, ha van, mobilszámodat add meg 30/123-4567 formában!


Azt az emailcímet kérjük megadni, amelyet rendszeresen használsz. Ezen küldjük az értesítéseket a felvételivel kapcsolatban.Kérjük, nevezd meg azt/azokat az intézmény(eke)t és szako(ka)t, illetve képzési szinte(ke)t (alap-, mesterképzés, osztatlan képzés), ahova jársz vagy ahova jelentkeztél!


Ha már jársz felsőoktatási intézménybe, válaszd ki a vonatkozó finanszírozási formát!


Hivatalos lakcímed:
A kis naptár-ikonra kattintva válaszd ki a dátumot!


Honnan értesültél a Szakkollégiumról?


Hol szerezted legmagasabb iskolai végzettségedet (érettségi vagy korábbi diploma)?


Mikor szerezted?


Milyen nyelvvizsgával rendelkezel?


Amennyiben rendelkezel - a felsőoktatási felvételinél többletpontokat jelentő - igazolással (halmozottan) hátrányos helyzettel kapcsolatban, annak keltezését kérjük feltüntetni.
Ha (jelenleg) nem rendelkezel ilyennel, de biztosan jogosult vagy rá a 1997. évi XXXI. törvény 67/A. §-a szerint, akkor 2017.01.01. dátumot állíts be.
További információért javasoljuk a felvi.hu oldalt felkeresni.Ha bármi kérdésed, megjegyzésed van, írd ide:Ha kész vagy a kitöltéssel, a SUBMIT gombra kattintva tudod elküldeni az adatokat.
Javasoljuk, hogy kérj másolatot a beküldött adatokról - ehhez az alábbi négyzetet kell bejelölni, majd emailcímedet megadni).Powered by Smartsheet Forms
Privacy Policy   |   Report Abuse
Your submission is being processed. Please do not close this browser window until complete.